FB Live with our special guest Burbuque Ajvazi, our amazing and gifted interpreter Amy Amilda (she will translate everything from English in Albanian) and our sparkling host Tineke Hakvoort.

Facebook-Live po afron!
Me?
Një të ftuar special, Buruque Ajvazi, përkthyesen tonë tē talentuar Amy Amilda (e cila do të përkthejë nga anglishtja në shqip) dhe moderuesen tonë brilante Tineke Hakvoort.

https://www.bestlifecoachingsociety.com…

https://www.mimozathaqi.com/blog/