Our special guest is Jen Kazmierczak, CEO of BestLife Creation Society. Our amazing and gifted interpreter,  Amy Amilda, will translate everything from English in Albanian) and our sparkling host Tineke Hakvoort.

  • We love to hear her view on these topics:
  • what do you think of personal development and what do you get out of it?
  • what do you love about attending a seminar?
  • what helps you to create feel-good-moments?


And… if you are interested in attending our seminar in Kosovo at the 13th and 14 of october, you are most welcome.

Facebook-Live po afron!

Me?
Një të ftuar special, përkthyesen tonë tē talentuar Amy Amilda (e cila do të përkthejë nga anglishtja në shqip) dhe moderuesen tonë brilante Tineke Hakvoort.

I ftuari ynë special do të jetë …
Jen Kazmierczak, CEO of BestLife Creation Society

Do të donim të dëgjojmë pikëpamjen e saj për këto tema:

Çfarë mendoni për zhvillimin personal dhe çfarë përfitoni ju nga kjo?
Çfarë ju pëlqen më shumë nga ndjekja e një seminari?
Çfarë ju ndihmon për të krijuar momente të të ndjerit mirë?

Dhe … nëse jeni të interesuar të ndiqni seminarin tonë në Kosovë në datat 13 dhe 14 tetor, jeni mëse të mirëpritur!

Hidhini një sy linkut!

https://www.bestlifecoachingsociety.com…

https://www.mimozathaqi.com/blog/